Filmy online zdarma, recenze, download - icons.cz

Filmy online zdarma, recenze, download

Napadlo Vás někdy zadarmo zhlédnout film, který jste nestihly v kině? Určitě ano, jen jste nevěděli kde, že? Mám pro všechny filmů-chtící diváky dobrou zprávu. Je to možné a jde to legálně s minimem úsilí.

Kde to najdu?

Filmy zdarma vtáhnou a nepustí…

Zdroj: srandicky.cz

Nebudu psát nijak dlouhý článek, ale pojmu to spíše čistě informativně. Připravil jsem si pro Vás pár tipů – seznam dole, kam se připojit a v klidu se online dívat na nějnovější trháky nebo i starší filmy. Už nějaký čas běží na internetu několik stránek, kde si můžete stáhnout, přečíst recenzi nebo se jen podívat na svůj oblíbený film. Samozřejmě, že vše je legální a zdarma. Všechny jsem osobně vyzkoušel a vytvořil seznam adres, které sám považuju za vcelku povedené. První skupina, a ty opravdu doporučuji jsou velmi jednoduché a rychlé stránky, na nichž se zorientuje i laik. Prostě kliknete a pustíte, nic víc. Druhá skupina je obtížnější. Některé dokonce vyžadují zaplatit nejaký paušál, ale přinejmenším se budete muset zaregistrovat, což mě otravuje, proto tam nechodím a přikládám je jen, abyste o nich věděli kdyby nešli první, doporučované odkazy.

Pro a proti

Výhoda č. 1 je zjevná, a to, že neplatíte žádné peníze. Další výhodou může být, že si výborně procvičíte angličtinu a opět zcela zadarmo. Nevýhody jsou ale samozřejmě taky. Jedna a asi největší nevýhoda může být pro někoho dost diskriminační: jazyk! Kdo neumí anglicky, tak má holt smůlu. Leda, že byste ovládali čínštinu, což nepředpokládám… :-D. Druhým proti je horší kvalita záznamu. Můžeme se zlobit jak chceme, ale je to logické. Přenosové rychlosti ještě nejsou na takové úrovni, aby zvládli DVD kvalitu a filmová studia by šla sama proti sobě, kdyby poskytovali zdarma to, co si kupujeme v obchodech. Muže se stát, že se někdy jeden zdroj sekne – download se zastaví, připojte se tedy jinam, je to normální. Přeji příjemné zážitky ;-)

Pecka!

http://www.watch-movies.net
http://movie6.net
http://vidics.com
http://www.free-tv-video-online.info
http://quicksilverscreen.com
http://www.online-movies-free.com
http://filmhill.com
http://www.fomdb.com
http://movies.meyepop.com


Tyhle jen v nutných případech

http://www.slyfoxtv.com
http://www.free-tvonpc.com
http://mytheater.org
http://www.themoviedownloads.com
http://www.movieimpact.com
http://www.campusist.com
http://www14.alluc.org

Lenny, 23:13, 30.3.2008, Zábava


Komentáře k textu

petr
09:56, 1.6.2008

Bezva recenze : Já teda chodím na FILMY ONLINE tam jsou nejnovější recenze, ale i tady je to dobrý :-)

biker
21:35, 8.7.2008

a nějaky web s filmama v cz neznáááš? :-|

hajlandr23
18:17, 13.7.2008

web s filmama v cz koukej.xkrat.cz pak ze neni ;-)

giovanni
13:41, 5.10.2008

jj, www.filmex.info to jsou seriály a online-film.cz , nebo video-film.cz

Coudy
16:00, 26.11.2008

Stejně je nejlepší oficiální web <a href=„http://www.filmy-online.cz/“>filmy online</a>.cz a jeho bratříček <a href=„http://www.serialy-online.cz/“>seriály online</a>.cz 8-)

sss
20:53, 29.11.2008

cchete si v klude pozret filmy na internete? chodte http://www.filmy.korela.sk

xflipx
17:47, 22.12.2008

jj tato stranka je dobra a ujde i tahle www.koukej.xkrat.cz ;-)

www.e-telka.cz
01:14, 23.12.2008

www.e-telka.cz – Sleduj hromadu seriálů a filmů online. Databáze obsahuje 1400 videí a postupně se rozrůstá. ;-)

vercasmida
18:36, 19.1.2009

DEBILITA!!!!!!! :-x :-x :-x

Lenny
22:28, 15.3.2009

Na seriály v CJ je velice dobré – taxu.cz :-D

paval demeter
13:52, 21.4.2009
:-) :-( ;-) :-D 8-O 8-) :-? :-x :-P :-|
anca 82
18:26, 27.6.2009

komu

janek
15:40, 14.8.2009

ja to nechpu sakra kdyby to byl wow tak to chapu XD

betynka
15:08, 14.3.2010

Děkuji za radu.Jsem pouze příležitostní uživatel,takže vítám jakou koliv pomoc. :-) :-D

marek
14:53, 26.3.2013

moc dobra prilezytost :-D :-P

andrew
23:18, 26.7.2013

si alguna vez quieres ver películas en línea de forma gratuita, asegúrese de visitar www.onchannel.net. i ove tu blog y voy a seguir para el resto del artículo que publica.

andrew
23:19, 26.7.2013

Ako ste ikada željeli gledati filmove online besplatno svakako posjetite http://www.onchannel.net Ove sam svoj ​​blog i ja ću vas pratiti do kraja članku vam post.

Rupert
16:04, 17.10.2015

Já sleduju filmy na <a href=„http://filmy-zdarma-online.webnode.cz/“>http://filmy-zdarma-online.webnode.cz/</a>, novinky často!

Rupert
16:15, 17.10.2015

http://filmy-zdarma-online.webnode.cz/

Jaký je Váš názor?


Kliknutím vložíš: Vlož smajla :-) Vlož smajla :-( Vlož smajla ;-) Vlož smajla :-D Vlož smajla 8-O Vlož smajla 8-) Vlož smajla :-? Vlož smajla :-x Vlož smajla :-P Vlož smajla :-|

Tagy a štítky

filmy onlinefree free filmi sleduju.to filmy online zdarma filmi na pocitac filmy zadarmo online sleduju filmy cz sk sleduju filmy online zdarma filmi na počítač sleduju to - filmy online sleduju.to seznam.cz najdu tam filmi sleduju to.cz filmy online a zdarma online filmy.sk online filmy zdarma free filmi cz koukej filmy zdarma online filmy zadarmo filmy online zadarmo filmy-zdarma-online webnode.cz filmy.korela.sk sleduju filmy on line zdarma free filmy online www.filmi.zdarma.sk www filmi cz online filmy ke zhlednuti zdarma filmy.sleduj.org vypoved služby internet www.filmy.online.net filmy.online.sk sleduju filmy online zdarma . cz free film.sk online zdarma cz filmy sk sleduju.to cz filmy zdarma sleduj filmi.cz i filmi www.filmi.cz. sleduju filmy.cz - filmy online a zdarma free filmy e-telka.cz film on line net filmi free free film sk sleduju filmy zdarma online koukej na filmy online zdarma www.filmi sk. filmy online free http//www .filmy- online cz http//wwwfilmy online free zdarma filmy filmi cz. filmi o line free filmy cz koukej.sk filmi .cz koukej.cz online filmy sleduju to zdarma zdarma film net sleduju filmy.sk koukej na filmy zdarma filmy k zhlednuti zdarma online


TOPlist