Filmy online zdarma, recenze, download - icons.cz

Filmy online zdarma, recenze, download

Napadlo Vás někdy zadarmo zhlédnout film, který jste nestihly v kině? Určitě ano, jen jste nevěděli kde, že? Mám pro všechny filmů-chtící diváky dobrou zprávu. Je to možné a jde to legálně s minimem úsilí.

Kde to najdu?

Filmy zdarma vtáhnou a nepustí…

Zdroj: srandicky.cz

Nebudu psát nijak dlouhý článek, ale pojmu to spíše čistě informativně. Připravil jsem si pro Vás pár tipů – seznam dole, kam se připojit a v klidu se online dívat na nějnovější trháky nebo i starší filmy. Už nějaký čas běží na internetu několik stránek, kde si můžete stáhnout, přečíst recenzi nebo se jen podívat na svůj oblíbený film. Samozřejmě, že vše je legální a zdarma. Všechny jsem osobně vyzkoušel a vytvořil seznam adres, které sám považuju za vcelku povedené. První skupina, a ty opravdu doporučuji jsou velmi jednoduché a rychlé stránky, na nichž se zorientuje i laik. Prostě kliknete a pustíte, nic víc. Druhá skupina je obtížnější. Některé dokonce vyžadují zaplatit nejaký paušál, ale přinejmenším se budete muset zaregistrovat, což mě otravuje, proto tam nechodím a přikládám je jen, abyste o nich věděli kdyby nešli první, doporučované odkazy.

Pro a proti

Výhoda č. 1 je zjevná, a to, že neplatíte žádné peníze. Další výhodou může být, že si výborně procvičíte angličtinu a opět zcela zadarmo. Nevýhody jsou ale samozřejmě taky. Jedna a asi největší nevýhoda může být pro někoho dost diskriminační: jazyk! Kdo neumí anglicky, tak má holt smůlu. Leda, že byste ovládali čínštinu, což nepředpokládám… :-D. Druhým proti je horší kvalita záznamu. Můžeme se zlobit jak chceme, ale je to logické. Přenosové rychlosti ještě nejsou na takové úrovni, aby zvládli DVD kvalitu a filmová studia by šla sama proti sobě, kdyby poskytovali zdarma to, co si kupujeme v obchodech. Muže se stát, že se někdy jeden zdroj sekne – download se zastaví, připojte se tedy jinam, je to normální. Přeji příjemné zážitky ;-)

Pecka!

http://www.watch-movies.net
http://movie6.net
http://vidics.com
http://www.free-tv-video-online.info
http://quicksilverscreen.com
http://www.online-movies-free.com
http://filmhill.com
http://www.fomdb.com
http://movies.meyepop.com


Tyhle jen v nutných případech

http://www.slyfoxtv.com
http://www.free-tvonpc.com
http://mytheater.org
http://www.themoviedownloads.com
http://www.movieimpact.com
http://www.campusist.com
http://www14.alluc.org

Lenny, 23:13, 30.3.2008, Zábava


Komentáře k textu

petr
09:56, 1.6.2008

Bezva recenze : Já teda chodím na FILMY ONLINE tam jsou nejnovější recenze, ale i tady je to dobrý :-)

biker
21:35, 8.7.2008

a nějaky web s filmama v cz neznáááš? :-|

hajlandr23
18:17, 13.7.2008

web s filmama v cz koukej.xkrat.cz pak ze neni ;-)

giovanni
13:41, 5.10.2008

jj, www.filmex.info to jsou seriály a online-film.cz , nebo video-film.cz

Coudy
16:00, 26.11.2008

Stejně je nejlepší oficiální web <a href=„http://www.filmy-online.cz/“>filmy online</a>.cz a jeho bratříček <a href=„http://www.serialy-online.cz/“>seriály online</a>.cz 8-)

sss
20:53, 29.11.2008

cchete si v klude pozret filmy na internete? chodte http://www.filmy.korela.sk

xflipx
17:47, 22.12.2008

jj tato stranka je dobra a ujde i tahle www.koukej.xkrat.cz ;-)

www.e-telka.cz
01:14, 23.12.2008

www.e-telka.cz – Sleduj hromadu seriálů a filmů online. Databáze obsahuje 1400 videí a postupně se rozrůstá. ;-)

vercasmida
18:36, 19.1.2009

DEBILITA!!!!!!! :-x :-x :-x

Lenny
22:28, 15.3.2009

Na seriály v CJ je velice dobré – taxu.cz :-D

paval demeter
13:52, 21.4.2009
:-) :-( ;-) :-D 8-O 8-) :-? :-x :-P :-|
anca 82
18:26, 27.6.2009

komu

janek
15:40, 14.8.2009

ja to nechpu sakra kdyby to byl wow tak to chapu XD

betynka
15:08, 14.3.2010

Děkuji za radu.Jsem pouze příležitostní uživatel,takže vítám jakou koliv pomoc. :-) :-D

marek
14:53, 26.3.2013

moc dobra prilezytost :-D :-P

andrew
23:18, 26.7.2013

si alguna vez quieres ver películas en línea de forma gratuita, asegúrese de visitar www.onchannel.net. i ove tu blog y voy a seguir para el resto del artículo que publica.

andrew
23:19, 26.7.2013

Ako ste ikada željeli gledati filmove online besplatno svakako posjetite http://www.onchannel.net Ove sam svoj ​​blog i ja ću vas pratiti do kraja članku vam post.

Rupert
16:04, 17.10.2015

Já sleduju filmy na <a href=„http://filmy-zdarma-online.webnode.cz/“>http://filmy-zdarma-online.webnode.cz/</a>, novinky často!

Rupert
16:15, 17.10.2015

http://filmy-zdarma-online.webnode.cz/

Jaký je Váš názor?


Kliknutím vložíš: Vlož smajla :-) Vlož smajla :-( Vlož smajla ;-) Vlož smajla :-D Vlož smajla 8-O Vlož smajla 8-) Vlož smajla :-? Vlož smajla :-x Vlož smajla :-P Vlož smajla :-|

Tagy a štítky

koukej na filmy online zdarma. cz sleduju filmy filmi sleduju to sleduj filmy zdarma diskuze film onlinefree.sk filmy koukej sleduj filmy sk free filmy sk sleduju filmy zdarma sleduju.to sleduju to filmy.cz - filmy online a zdarma filmi.cz online free online filmy.sk filmy online free zdarma sleduju filmy sk sleduju.to filmy online koukej na filmy sleduju filmy online filmi k shlednouti online filmy zdarma sleduju to filmy.cz filmy online a zdarma sleduj filmi cz sleduju.to.cz - filmy online a zdarma koukej filmy zdarma e-telka.cz sleduju org filmy on line free sleduju telku filmi free sk sleduj filmi seriali zdarma oline telka cz-filmy filmi free.cz www.filmi sleduju.to cz filmy filmy on-line free sleduj filmi.cz free film cz online filmy zdarma filmy.sleduj.org filmy online free koukej filmi zdarma sleduju.to net sleduj filmy zadarmo filmy zdarma online sleduju filmy online zdarma . cz sleduj filmy online a zdarma sleduju to filmy.cz sleduju filmy cz free film sk sleduju filmy online zdarma i filmi sleduj filmy online zdarma.sk filmy onlinefree free filmi sleduju.to filmy online zdarma filmi na pocitac filmy zadarmo online sleduju filmy cz sk filmi na počítač sleduju to - filmy online seznam.cz najdu tam filmi


TOPlist