Call of Duty 4 recenze a free servery - icons.cz

Call of Duty 4 recenze a free servery

Call of Duty 4 přináší několik změn. Tou hlavní je posun časové linie z 2. světové války do současnosti a s tím změna nepřátel i arsenálu. Místo prohánění němců s thompsonem se vrhnete na talibance s m4. Jak se to povedlo bych si dovolil rozebrat v této „mini“ recenzi.

Nejdřív bych se podíval single player. Letos si prožijeme dva příběhy. Jeden za příslušníka britských SAS a druhý s americkým vojákem USMC. Prostředí misí je opravdu rozmanité, navštívíme arabská města nebo zasněžené oblastí ruska.

Nápln misí i styl hraní je přesně takový jak se dá od pokračování serie Call of Duty čekat. Tvrdá, hektická a přímočará akce. Bohužel o co víc je tento díl akčnější je také kratší. Sice vás na začátku pohltí svou atmosférou, celou dobu se dobře bavíte a najednou po 6–9 hodinách vás vyplivne a vy jenom koukáte na závěrečné titulky.

cod4

Sice sem řekl, že se bavíte, ale ještě bych rád rozvedl o jaký „druh“ zábavy podle mě vůbec jde. CoD4 bych nejvíce přirovnal ke klasickým „popcorn“ americkým filmům. U filmů jde o efekty, litry krve, sexy hlavní hrdinku (nebo aspon sexy přítelkyni hlavního hrdiny), masové scény atd. Hezky se na to kouká, ale po týdnu nevíte o čem ten film vůbec byl. (Stejně většinou bývají o ničem :) ) Stejné je to s CoD4. Umělá inteligence nepřátel nebo spoluhráčů je téměř nulová a všechno je řešeno přes skripty, celou dobu jdete jenom jedním koridorem a střílíte nepřátele vybíhající „odnikud“.

Ano hezky se to těch pár hodin hraje, ale hra roku to podle mě rozhodně není. Také velké slovo má HW náročnost. Hra se hýbe téměř na všech strojích. Samozřejmě s ubývajícím výkonem se velmi snižuje vizuální kvalita a tím i část atmosféry na které hra staví.

Hodnocení 7/10

A teď přichází na řadu multiplayer. Mnozí ho považují za tu nejdůležitější část této serie. Svědčí o tom i množství různych lig ve všech dílech. Ani zde se téměř nic nemění a rozdílů najdeme pomálu. Herní mody jsou již dnes standartní DM, TDM, S&D, HQ, Sabotage nebo Domination. Co se týče novinek, začnu průstřelností téměř všeho. V praxi to znamená, že i když ste hezky zalezlí v baráku, může vám do těla přijít nebezpečná dávka olova přes zeď.

Další novinkou a šikovným fíglem jak udržet hráče u MP co nejdéle je systém hodností,úkolů a lehké zamíchání RPG prvků do hry. Za celé hraní se vám ukládá skore, díky kterému ste povyšování a získaváte tak další zbraně, příslušenství nebo nové vlastnosti. Mezi vlastnostmi najdeme např. větší výdrž, větší síla zbraní, ale i takové věci jako, že po smrti upustíte odjištěný granát nebo neviditelnost na nepřátelském radaru. Body na povyšivání lze získavat klasicky zabíjením nebo plněním různých úkolů (challenges) jako např. zabití určitého počtu hráčů určitou zbraní nebo přes zeď, přivolání náletu, 5× být první v tabulce atd.

Jako poslední bych zmínil novinku, která je celkem přehlížená a potěší spíše přívržence pomalejší akce. Je to tzv hardcore mod. Jakýkoliv herní mod (TDM,S&D,…) se dá hrát i jako hardcore, což znamená, že nemáte HUD a umíráte na 1–2 rány. Čímž se hra hodně přiblíží spíš simulátorům a hratelnost se posouvá do úplně jiné roviny. Celkově je MP v CoD4 také opět stejný jako dřív. Máme tu jak hektický TDM, kde všechno bouchá, střílí a umírá, tak trochu pomalejší a taktičtější S&D a hardcore mod si určitě taky najde nemalé množství příznivců.

Hodnocení téměř každý si najde svůj styl

A tady je menší seznam free serverů, kde si můžete CoD4 „vyzkoušet“ :)

62.40.82.82:28962 Trubka (Jatka) #4 CoD4-MW DM
62.40.82.82:28960 Trubka (Jatka) #5 CoD4-MW TDM
62.40.82.82:28961 Trubka (Jatka) #6 CoD4-MW SD
88.208.78.79:28960 .: NSSQ* :. Server1 CZ TDM
89.239.3.11:28960 CZ Knajpa FREE DEDIK SD
195.149.21.107:28960 TheTGC.org / Tactical Speed Sabotage
87.236.193.240:28968 A-R-E-N-A #4 war www.zaparit.cz SD
77.48.57.24:28960 LeGionerS v1.3 server HardCore SD
209.51.194.195:28960 ER|Elite Rangers S&D Mayhem |HARDCORE|PhearGaming.com

Dwarf, 20:06, 10.12.2007, Software


Komentáře k textu

Vlas
14:37, 15.1.2008

62.240.180.76:28960

kosta
12:22, 4.2.2008

ahoj potreboval bych sehnat pls free servery Tdm pls napiste cao 8-)

cinzik
11:08, 5.2.2008

osobne doporucuju tyhle SERVERI P.S. – pojdte si zahrat na 62.40.82.82:28960 Trubka (Jatka) #5 CoD4-MW TDM 8-O 8-) 8-O

Svejk
00:27, 6.2.2008

nevite nikdo jak najdu server kde je vypnuty punkbuster? a je cracknutej?

Ondra
23:01, 9.2.2008

dnes jsem se pripojovla na servery pomoci HLAQ v1.2.1 a kdyz jsem se pripojil tak me but vykopli nebo me nepostili nebo dokonce mi dali ban proc pls odpovezte nebo na jaky server mam jit
:-D

jozko
18:39, 13.2.2008

tie servery su na 1.3 v ?

AzuX
14:29, 23.2.2008

jak se tam da vlastne pripojit kurna
:-x

Landish
10:55, 24.2.2008

213.168.176.170:28962 H3avy nOOb Publick Server by Svejk (v 1.5)

AzuX
19:02, 24.2.2008

kurna lidi help:( porat kdyz se napojim tak mi loadne mapu a hodi NOtice:Server Disconnected..a to pokazde..a zas jine ze pernametly PB ban..kolik to kurnik trva:((( sem stahnul i PB setup sechno a porat mne nece napojit :-(pls help

Dwarf
00:08, 25.2.2008

zkus si změnit cdkey v multiplayer options

AzuX
14:40, 25.2.2008

anoo ide to super

s-o-k-o-l
17:26, 27.2.2008

musíš si najít crack na multiplayer, mě to taky dělalo, nepude ti ale single. musíš si vybrat ale multi je lepší 8-)

Arconder
16:09, 29.2.2008

aho neví někso kde je ten crack? :-|

pépa
08:17, 1.3.2008

stačí si jenom napsat jinej serial a žádnej crack ty vole blbej. a naebo si stahni nnoviho punk bustera (http://www.punkbuster.com/index.php?page=dl-cod4.php) a jestli ti to nepude tak si dej žiletku ke krku:D:D:D

Pepe
16:38, 3.3.2008

Zdar zacal jsem hrat před nekolika dny nervite proc mi vetsina serveru nejde? :-x

Pepe
17:30, 3.3.2008

Porad mi to nejde pise mi to neco o punkbusteru atd co mam robit?

Pepe
17:31, 3.3.2008

neboposlete nejaky normal ip serveru

samo
16:54, 9.3.2008

aky mam dat v multiplayer options cd key???

KAdman
23:25, 10.3.2008

Netusim proc, ale filtrovani servru mam vypnute. melo by to zobrazovat vsechny servery, ale nezobrazuje. dam favourite.. add new server tam ty vase IP, a napise server added to favourite list ale presto ho v tom listu nevidim.. cili se na nej nemuzu pripojit.. nevite co s tim? :)

petr
19:13, 15.3.2008

kdyz se chci pripojit tak mi to hlasi ,, ze nemam dobrej cd klíč, nevíte co s tím ?? :-x

Jirka
09:42, 16.3.2008

KAdmane musis dat „refresh list“ a pak ty servery v listu uvidis… :-)

KAdman
00:29, 19.3.2008

Jirka: rofl sem tupej a nevim k cemu slouzi tlacitko refresh asi.. Jiste ze to nezobrazoje servry ani po pouziti refreshe :)

oxaLis
07:24, 23.3.2008

217.11.249.78:27199 ;-)

kuprezak_89
20:11, 25.3.2008

ludia som zufaly raz mi to vypisuje ze mam eror v cd kluci poto zas ze to je different version co s tym prosim pomozte
:-?

Tomin
21:46, 25.3.2008

hej me to porad pise : key code in use.............nevite co s tim je??? :-(

borecek boreborecek jo
09:23, 26.3.2008

ja vim co stim ams je to na dlouho ale chces to rict? tak ok musis jsi zmenit key je nejlepsi preinstalovat call of duty ale muzes zmanit key a potom 1zmenit jmeno a zase spravit jmeno 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) me uz jse to stalo 8-) 8-) 8-)

borecek boreborecek jo
09:23, 26.3.2008

jo to je pro Tomina

borecek boreborecek jo
09:23, 26.3.2008

jo nema nekdo server?

Memphis
18:30, 1.4.2008

COD4 bez overovani CD key 85.207.240.24:28960

www.matrix.wu.cz

TT
20:42, 8.4.2008

PREČO NEJDE COD4 MP.

rene
15:46, 11.4.2008

nejake servry pro verzi 1.0 by tu nebyly ??

FastPhoenix
21:29, 13.4.2008

PLS pomoc vymazali se mi vsechny LEVELY a tak sem si stahl rank PATCH aby me to zvysilo level zpatky ale vsude mi ted dali BANA co mam delat..

gamer
20:24, 18.4.2008

mě se taky vymazali a píše mě to všude že sem dostal BAN ale na náký se připojim

dejv
16:55, 22.4.2008

Netusim proc, ale filtrovani servru mam vypnute. melo by to zobrazovat vsechny servery, ale nezobrazuje. dam favourite.. add new server tam ty vase IP, a napise server added to favourite list ale presto ho v tom listu nevidim.. cili se na nej nemuzu pripojit.. nevite co s tim? (refresh nefunguje)

-THC-
11:05, 27.4.2008

napiste mi tu nejaky cd-key kltery normalne pojede!!!! a jeste bych potreboval postup co mam delat aby mi to porat neukazovalo server disconnent plis

-THC-
11:11, 27.4.2008

a jeste neposlal by ste mi nekdo stranku na stahnuti crack do multiplaer do cod4 a mam to patchle na verzi 1.5

gamer
06:25, 28.4.2008

no cd key normalne hledej a zkoušej, já taky hledal ale už nevim kde nákej ti prostě pojede a nákej ne, na server disconnent zkus třeba vypnout avast nebo firewol, nebo něco ti tam určitě brání ve súuštění, pak to zas zapni až pudeš někam na net, a verzi 1.5 musíš instnout jen na 1.4 a to všechno najdeš na www.gamepark.cz

-THC-
16:25, 29.4.2008

no ale to vsechno mam udelane a porat to dela a kdyz si dam novej cd-key tak mi to napise ze punkbaster global ban

gamer
14:39, 1.5.2008

jo tak to nevim já sem to udělal jak sem to psal a šlape všechno :-?

-THC-
20:38, 3.5.2008

skusim to jeste jednou jinak dik za ochotu mi pomoct

gamer
13:03, 4.5.2008

všas jasné rád pomáhám když můžu, moc dobře vim jak je když mě nikdo nepomůže a tak aspoň pomáhám já. a zkus třeba 87.236.193.240:28961 tenhle server, vypni avast nebo firewol a hlavně jesi máš verzi 1.5

CoD 4 Modern Warfare :D
08:30, 5.5.2008

62.40.82.82:28962 co s tym zasa do riti jeeeeee neves jarda6661 ak si tu
:-x :-? :-(

CoD 4 Modern Warfare :D
08:31, 5.5.2008

to som ja srna ves kdo teraz sme hrali rano

NOthingus
11:14, 6.5.2008

porad mi to pise server diconnect zmenil jsem CD keys punkbuster mam aktualizovany patch 1.5 me to sere :( pc mam v pohode hral jsem ten multiplayer pres GGC tam mi to slo

-THC-
21:09, 6.5.2008

porat mi to nejede mam vsechno vypnute mam zapnuty PB mam patch 1.5 nic

Alpha
13:07, 7.5.2008

cau skouknul jsme vsechno co tu mate ale nejak mi to nefakci hlasi mi to Global punkbuster ban cod4 nemam origos a nechapu jak to myslite zmenit cd key nebo cracknout multaka kdo bude vedet jak mi pomoc tak at sem napise pls dik :-(

Alpha
14:41, 7.5.2008

uz nic uz jsem to spravil zmenil jsem si jmeno a cd key a znova jsem stahnul pres punkbustera update na cod4 a uz mi to jde ale bez kouknuti na vase stranky by jsem na to neprisel tak dik :-D :-D :-D 8-) 8-)

lukis
22:29, 10.5.2008

ahoj hledam nejaky HQ NEBO DM SERVER PLS nemate nejaky????? 1.5a aby tam mohlo byt moc lidi dik

lukis
13:53, 11.5.2008

pls

gamer
06:33, 12.5.2008

dm 87.236.193.240:28966 87.236.193.240:28965 ale někdy to změněj na jinej druh, třeba sd nebo něco, HQ nemám

lopata
14:36, 12.5.2008

nevíte kde je slozka se save?

lukis
16:27, 13.5.2008

DIK GAMER

gamer
13:28, 16.5.2008

jasně jasně a složka save momentálně ne pač se nedostanu na svůj komp :D

gamer
06:39, 19.5.2008

už vim save máš ve složce main

Memphis
23:26, 24.5.2008

85.207.240.24:28960 DMHC 91.121.146.49:29960 SDHC

Vic info www.matrix.wu.cz ;-)

eldiablo
16:29, 26.5.2008

zdravim ludia. ked dam join server napise mi keycode in use. precital som si vase prispevky a zmenil som keycode. nacitalo mi mapu a zrazu disconnected. zmenil so keycode este raz a zas mi pisalo keycode in use a teraz mi uz ani nenacita ked dam ten stary. pls pomozte

gamer
18:36, 27.5.2008

zkus náký tenle servr 87.236.193.240:28961 87.236.193.240:28965 87.236.193.240:28967 62.40.82.82:28961

joe
17:57, 1.6.2008

Zkuste tenhle: cod4.gamesplace.cz:28960 <a href="http://forum.gamesplace.cz>Forum</a>

gamer
18:52, 1.6.2008

jo

sl@vo
15:07, 6.6.2008

nieje nejaky server kde by sa vecsinou hrala mapa mp_shipment? (oblubena) :D

toutyn
17:12, 7.6.2008

zdarec poradili by jste mi? já si spustím multiplayer dám join servr pak refresh najde mě to plno servrů tak spustím nějaký kde není plno a napíše mi to key Code in use please try reconnecting later nevíte co s tím

olejka
20:52, 8.6.2008

hle nevite jestli uz sou nejake creckele 1.6 servery?? :-(

gamer
18:06, 9.6.2008

pro sl@vo: asi ne mapy se hrajou všechny stejně, pro toutyn: musíš mít cracklý servry to cos psal tam je nenajdeš, zkus nákej servr co sem psal kousek nahoře, hraj třeba přes HLSW, pro olejka: jo samozřejmě třeba na areně

toutyn
16:59, 10.6.2008

pro gamer a jak ho tam mám vložit

gamer
16:44, 11.6.2008

no stáhni si program HLSW třeba nebo máš icq??

toutyn
20:08, 11.6.2008

ok už to mám a to tam stačí jen vložit ip a je to? a icq mám 473–400–729

gamer
07:37, 18.6.2008

jjj tam do takovýho okna kde je ip/port nějak tam myslim a ten servr se ti tam zobrazí a pak na něj klikneš pravym a dáš připojit ;) a hraješ pokud neni plnej

huk
16:17, 21.6.2008

S&D public verzie 1.6: 92.240.234.17:28960

Memphis
23:10, 28.6.2008

#3 MatriX PeZbOt006p2 91.121.146.49:28970

Louda
13:09, 30.7.2008

zkuste toto.86.63.220.129:28960

AK]Johny-Archer
08:19, 11.8.2008

tAK HELE CHLAPY TADY JE NÁVOD JAK SEM TO SPUSTIL JÁ NEJPRVE SI SEŽEŇTE JINEJ KEY KÓD KETER VLOŽTE DO MULTIPLAYER OPTIONS.POTOM SI STAHNĚTE PUNKBASTERA A ZAPNĚTE SI HO TEZ V MULTIPLAYR GAME.a NAKONEC TO NEJDŮLEŽITĚJŠÍ PATCH SAMOZŘEJMĚ PODLE TOHO JAKEJ JE NA TOM DANÝM SERVERU ALE TED BÝVÁ VĚTŠINOU 1.7 , TEN STAHNETE TADY......http://cod4.cz/novinky/320-vysel-patch-1–7-pro-call-of-duty-4/ OVŠEM POKUD ZAČÍNÁTE A NEMÁTE ŽÁDNEJ PŘEDCHOZÍ PATCH 1.6 TAK SI MUSÍTE STAHNOUT PATCH VE KTERÉM JSOU VŠECHNY PŘEDCHOZÍ PATCHE DOWNLOAD HERE…http://www.soe.cz/call-of-duty-4/download/202-call-of-duty-4-patch.html.JINAK POTOM SI VYBERETE NĚJAKÝ SERVER JÁ DOPORUČUJI ZAPAŘIT.CZ NEBO TYHLE

62.40.82.82:28962 Trubka (Jatka) #4 CoD4-MW DM 62.40.82.82:28960 Trubka (Jatka) #5 CoD4-MW TDM 62.40.82.82:28961 Trubka (Jatka) #6 CoD4-MW SD 88.208.78.79:28960 .: NSSQ* :. Server1 CZ TDM 89.239.3.11:28960 CZ Knajpa FREE DEDIK SD 195.149.21.107:28960 TheTGC.org / Tactical Speed Sabotage 87.236.193.240:28968 A-R-E-N-A #4 war www.zaparit.cz SD 77.48.57.24:28960 LeGionerS v1.3 server HardCore SD 209.51.194.195:28960 ER|Elite Rangers S&D Mayhem |HARDCORE|PhearGaming.com

PŘEJI PŘÍJEMNOU ZÁBAVU

N20
00:19, 20.8.2008

pls crekly server na patch 1.5 diky moc :-)

xxx
19:24, 21.8.2008

a co toto 86.63.220.129:28960

xXx
02:39, 4.9.2008

< GAME.XISNET.CZ |COD4| Public v1.7 > Mód: Public Adresa: 89.187.131.16:28960

< GAME.XISNET.CZ |COD4| Hardcore v1.7 > Mód: Hardcore Adresa: 89.187.131.16:28961

< GAME.XISNET.CZ |COD4| Zombie v1.7 > Mód: Zombie Adresa: 89.187.131.16:28962

Memphis
15:48, 12.9.2008

webowé stránky www.matrix.wu.cz byly opět obnoveny a přestěhovaný na http://www.scutifer.cz

Taky máme nový server:

cod4.scutifer.cz:28960

Petr
22:51, 17.9.2008

Asi se budu opakovat,ale moc prosím o postup,jak rozchodit multiplayera s použitým CD klíčem a kam mám vložit to IP serveru dík moc

MUMU
15:44, 29.9.2008

Ja bych taky prosil o navod jak pro blbecky, protoze mi neni jasne jak to rozchodit :-)

4erve
20:58, 16.10.2008

co mam delat když me vyhazuje punkbuster pls porad te diky

STŘEVO
21:39, 17.10.2008

prosím vás pise mi to neco s klicem a at tam pisu jakejkoli tak to nejde!jde to udelat nejak abych rozchodil multiplayer a nemusel instalovat znova celou hru?pls o návod presne co a jak…sem na to tele:-Pdekuju vsem 8-)

LIRK
07:45, 29.10.2008

pls jak (kam) mam napsat ip adresu pls odpovězte jinak se asi zblaznim :-x

zero
14:26, 16.11.2008

ako sa pripojit na tie free servery co su hore
:-( :-| 8-O

XxX
00:36, 22.11.2008

Zkuste tento 86.63.220.129:28961

junkis
21:49, 24.11.2008

Vzdycky po minute hrani me punkbuster vyhodi za No packet flow. zkousel sem uz vsechno, ale nejde to, cim to je pls odpovezte

B3liCZ
20:00, 1.12.2008

Caute lidi mam problem vzdy kdyz se pripojim tak hraju na nejvys 5 min a pak me vyhodo punkbuster a pise disallowed program/driver(80271) dik za odpoved

$park§
08:38, 2.12.2008

Zduř lidi. Mam uno problemo vždycky kdyz uz mi nabehne hra tak mi tam skoci punbuster na 2 minuty tak pockam a zase a takhle to de do kola co mam delat???pls poradte ;-)

Som ZuFaLIIIII
17:45, 3.12.2008

nevete kde mozem hrat normal furt vipisuje ze 1234567891011 a pise conection time :-( :-( :-(pls pomozte

Ridick
16:42, 6.12.2008

zdarec.pls poradte te mi .kdys se pripojim na nejakej server tak mi to napise key cod in use please try reconnecting later nwm co s tip poradte. dik

$park§
11:21, 12.12.2008

Nemáš origoš key…takže nemůžes pařit na legal serverech..muzes na arene atd ;-)

Pelantany
02:21, 21.12.2008

Nejede mi cod 4 nemam originalku ale driv sem paril na zaparit cz pak sem oinstaloval a od te doby nemuzu nikam vsude mi to bud hned vyhodi (server diskonected) nebo global punk buster ban atd, nebo popripade cd key in use. co mam delat zkousel sem nainstalovat buk baster a nic tak prepsat cd key taky nic porad te please

Pelantany
02:37, 21.12.2008

Nebo mi alespon porad te jak mam dostat novy mapy do cod 4 nejde mi to

fzivic@nadlanu.com
22:57, 1.1.2009

konji koji prokleti kod da stavim u COD4 majmuni pederski

fzivic@nadlanu.com
22:57, 1.1.2009

konji koji prokleti kod da stavim u COD4 majmuni pederski

Dingo17
18:32, 10.1.2009

mam ten samy problem jako vsichni ostatni-kdyz prepisu cd key furt nic a kdyz jsem si nainstaloval posledni verzi punkbaster a chci hrat napr.:na A:R:E:N:E: tak mi to po dvouch vterinach napise: GLOBAL Punk Baster Guid Ban 1b444e0b,Punk Baster permanent issued on this game server.Par lidi tu psalo,ze jim to funguje ,ale me ne,poradte pls nekdo co mam PRESNE udelat aby to fachalo :-x :-? :-( :-(

Andrej
17:25, 19.1.2009

ja mam velmi vazni problem s cod4 multiplayer vzdy ked ho zapnem nahodi mi to tu spustaciu ikonu cakam a nic potom mi vihodi ze program prestal pracovat a konec ale na singel playerovi mi to ide hned neviete co mam spravit? :-|

Banky
15:10, 22.1.2009

To Dingo17: Musíš si v nastavení multiplayeru přepsat cd klíč. Tenhle je profláknutej.

geg
12:55, 29.1.2009

77.74.195.56:28960

Knour
22:11, 30.1.2009
:-) :-( ;-) 8-O 8-) :-? :-x :-P
Volda
15:29, 17.2.2009

ahoj lidi mám CoD 4 a udělal jsem tu misi hned potom jak zabijou v tom videu toho chlápka u kůlu dodělám tu misi a pak se mi objeví načítání a asi tak pár vteřin při načítání se objeví ERROR nelze vytvořit hubastank.dat(nebo něco podobnýho) a já nemůžu pokračovat nevíte čim to může být????odpeište na Petrasek.O@seznam.cz za všechny rady budu vděční

Kon_kan
17:45, 18.2.2009

Zdar lidi doufam ze mi pomuzete mam CoD4 vypalenou ale klic sem si pujcil od kamose ten ma orig. ale nejde mi Multak kdyz se chci pripojit tak me to napise bad cd-ky a aych tu zkusil pozdeji a pritom ten kamos ten mulak nehraje a kdyz si chci spustit server tak mi nejde dve posledni kategorie zbrani sniper demilitions nebo nejak tak a porad me tam naskakuje dole nejake cesta k souboru u punkbusteru nevite co to muze mam patch aktualizovanej na 1,5 a punkbuster sem taky aktualizovat cim to spravit muzu spravit velmi dekuji :-( :-(

lukas:)
22:11, 23.2.2009

PROSIM LIDI!!!!§ hledam dm kde je docela lidi na patch 1.7 bud to tady napiste nebo napise na icq 423–942–983

PREDEM DEKUJI PROSIM!!!!!!!!! :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) 8-O 8-O 8-)PLS DIIKY BUDU RAD :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-PPLS PLS 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) :-| :-| :-| :-| :-| :-| :-| :-| :-| :-|

Devil-dog
13:35, 25.2.2009

To kon_kan: ked mas taky isti origos cdkey od kamosa a hrate to obidvaja naraz tak ta to vihodi raci si daj nejaky iny kdo nikdo nepouziva

Kon_kan
16:26, 25.2.2009

To:Devil-dog ale on vubec nehraje multaka on hraje jenom singla atm me dal jeho cd klic abych mohl rat ja multaka a nebyli s tim zadny potize ale i pres ten jeho originalni klic me porad pise ze je vyuzivam a kdyz chci zmeni klic tam musim oninstalovat hru a z5 nainstalovat nebo to de i nejak jnak ??? diki za odpoved

Sogeking
14:42, 30.3.2009

crack na multiplayer hahaha jasneeeee omg ty si dobra lama :-D :-Dhttp://icons.cz/i/smajly/biggrin.gif ja sa zaserem crack na MP to od kial mas ???

Devil dog
18:20, 8.4.2009

ja som nic o mp cracku nepisal nauc sa citat :-?

pica
18:27, 10.4.2009

pici 8-O

xD
22:11, 14.4.2009
:-P
borecek004
13:31, 25.4.2009

mate painball na cod4 jestli jo napiste mi pls :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)

wertexx
11:33, 7.5.2009

Stále tu píšete o zmene keye a kde ho mám zohnať?

jara
10:51, 9.5.2009

potrebuju kod na cod4 nebo 5

h0c1k
20:53, 25.5.2009

cod4 crackovany server novy!!! 88.86.107.135:29400 dakujeme za navstewu ;)

Danny
15:10, 27.5.2009

ahoj vsici tak sem si stahl ten punkbuster viz (http://www.punkbuster.com/index.php?page=dl-cod4.php) a rozbalil sem to a co stim mam delat dal kdyz to otevru tak se nespusti zadna instalace ale jen nejaky dalsi rozbalovani a otevre se mi to jako textovy dokument !! prosim poradte

Trix
14:12, 3.6.2009

Vyserte se uz nato lidi s tym punkbusterom 10. novembra vyjde Modern warfare 2 tak si to kupte a nebudete mit zadnej problem z PB 8-)

Čajda
16:18, 7.6.2009

prosím pomozte jak mam zprovoznit COD4 multiplayer co k tomu potředuju…? vrtal sem se v tom uz dlouho a zaboha neprijdu jak na to:-( Jestli se najde nějaká dobrá duše co mi muže poradit at se ozve na t.bal3@seznam.cz děkuji vam mockrát ;-)

towi
21:18, 8.6.2009

Ceest nemuzete mi sehnat nejaky gg server na 1.7 krome trubka jatka prosim!!!!!!!!!
:-| :-| :-| :-| :-| :-| :-| :-| :-| :-| :-| :-| :-| :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-? :-x :-x :-x :-P :-P :-P :-P :-P

Henry
14:11, 11.6.2009

Hoj please mam ten samej problem jako čajda nejde mi pripojit do multiplayeru na nakej serveru kdyz dam join server a dam refresh list tak mi jich vyjede spousta ale at kliknu na jakejkoli tak kdyz se chci pripojit tak se mi ukaze :Key code in use.Please try recconecting later. please napiste sem nebo mne na mail clarck1994@seznam.cz dikes moc

xXx
21:13, 13.6.2009

86.63.219.37:28964 zomBTD server..husty:-)

ja
09:43, 15.6.2009

62.40.78.4:28961 ~[COD4v1.7]~[S&D 1 HC]~[www.kukuX.cz]~

Tonda
15:47, 16.6.2009

Zdarec mám problém..když se připojim na server(jakýkoliv)tak mě to hned po 3.vteřinách vyhodí a napíše server disconnected.. :-( nevíte někdo prosim co s tim??

xXx
13:24, 19.6.2009

K3mod 86.63.220.129:28966 ;-)

Ricmond
20:36, 22.6.2009

Ahoj rozjeli jsme servey COD2 a COD4 IP adresy serveru jsou 84.242.92.243:28960 COD2 eXtrem MOD a 84.242.92.243:28961 COD4 K3 MOD a 84.242.92.243:28962 COD4 BTD Zombi 2_20 MOD . Mody se stahujou automaticky a rychlost stahovaní zaleží na rychlosti vašeho připojení mě osobně se stahne za 1 minutu po stažení modu vas to muže vykopnout ale to je zpusobeny tím že při stahování modu uplyne čas během kteho ste se měli připojit do hry,stačí se jen připojit znova a hra Vám hned poběží. Servery spouštim každej den od 15:00 do 22:00 Na Serverech si mužete hrat i s vypalenou hrou. Každej kdo si chce zahrat je vítan ;-) ;-) :-D :-D

Ricmond
19:12, 2.7.2009

Náš poskytovatel internetu přenastavoval siť.Bohužel k tomu patří i to, že se nám opět změnily naše IP adresy . Nové PI adresy serveru jsou 84.242.104.150:28960 COD2 extrem+ mod a 84.242.104.150:28961 COD4 K3 mod a 84.242.104.150:28962 COD4 BTD Zombi 2_20 mod a máme ještě jeden novej server 84.242.104.155:28960 COD4 Aliens mod :-D :-D ...............................­...............................­...............................­...............................­...............................­.... Mody se stahujou automaticky a rychlost stahovaní zaleží na rychlosti vašeho připojení mě osobně se stáhne za 1 minutu po stažení modu vas to může vykopnout ale to je zpusobeny tím že při stahování modu uplyne čas během ktereho jste se měli připojit do hry,stačí se jen připojit znova a hra Vám hned poběží . Navody a seznamení s mody K3 a BTD Zombi 2_20 najdete na http://ghostsoldier.webnode.cz/ Servery spouštim každej den od 15:00 do 22.00 . Na Serverech mužete hrat i s vypalenou hrou Každej kdo si chce zahrat je vítanej :-D :-D

B3liCZ
23:15, 9.7.2009

Zdar lidi heledte mam furt stejny problem vzdy kdyz se pripojim tam hraju na nejvejs 5min pak mi ti napise RESTRICTION Disallowed program/driver(80271) pls pomoztemi kdo vi jak nato at pine na icq 473–229–270 dekuju.

Ricmond
20:47, 24.7.2009

:-) 84.242.104.150:28963 promodlive INFO na http://ghostsoldier.webnode.cz/ :-D

Ludvik
10:56, 31.7.2009

zkuste k3 mod 86.63.220.129:28966

admin
20:14, 1.8.2009

Chcete si zahrát bez lagů promodlive? Stačí se připojit na IP: 89.187.131.205:27105

goby
13:34, 2.8.2009

kde by som nasiel ck key neviem ako to zmenit pri pripojení sa my vipíše served disconected som úplný začiatočnik v mp dakujem

Ricmond
05:22, 3.8.2009

Ahoj goby jestli chceš tak se my ozvy na skype rhrh1 a ja ti stím pomužu :-D 84.242.92.243:28961 COD4 K3 MOD a 84.242.104.150:28963 promodlive SD MOD a 84.242.104.155:28960 COD4 Aliens mod a 84.242.104.155:28961 X4 eXtreme info na http://ghostsoldier.webnode.cz/ ;-)

goby
14:27, 5.8.2009

Dakujem Ricmond ale po prve ja nemam skype to bi nebol až taky problém a po druhé mp mi nejde iba na verzií 1.7 ked dam 1.4 tak sa my spustí ale strašne seká nehratelné takže skušam iné verzie začínam 1.0

buziku
11:28, 12.8.2009

mas to tady na picu kokote ses buzna a smrdis

martin
20:27, 19.8.2009

a hovno crack pripojte se sem i kdyz mate nelegalni verzi hry ale musite mit patch 1.7 sem na nrns(noretreatnosurender) 205.234.153.131 nebo 205.234.153.132 :-D :-D :-D :-D :-D

JaRaL
13:39, 20.8.2009

Hele prosím poradte mi nekdo mam cod 4 a chi krat po netu instnul jsem si verzi 1.7 teda aspon jsem ji stahnul… no ale nvm jak se mam pripojovat do hry jestli pres neaky hlsw nebo co napiste mi co a jak dík.. jaralapka@seznam.cz

Ricmond
22:10, 25.8.2009

Ahoj pařani spustili jsme pro vás Team Speak k našim serverum přihlašovací informace a návod na Team Speak najdete tady http://ghostsoldier.webnode.cz/ můžete si tam i Team speak clienta stáhnout :) :) :) a nebo si ho stahněte tady http://ghostsa.sweb.cz/ v sekci programy najde te tam i češtinu na Team Speak :) :) :) ...............................­...............................­...............................­............. 84.242.104.150:28961 K3 mod :jupi: ...............................­...............................­...............................­.............. 84.242.104.150:28963 promodlive SD :jupi: ...............................­...............................­...............................­............. 84.242.104.155:28960 Aliens mod :jupi: ...............................­...............................­...............................­..................... 84.242.104.155:28961 X4 MOD :jupi: Mody se stahujou automaticky a rychlost stahovaní zaleží na rychlosti vašeho připojení mě osobně se stáhne za 1 minutu po stažení modu vas to může vykopnout ale to je zpusobeny tím že při stahování modu uplyne čas během ktereho jste se měli připojit do hry,stačí se jen připojit znova a hra Vám hned poběží

stenly
00:02, 26.8.2009

cau pls kdys spustim cod4 na jakej kolyf server tak mne to vyhazuje co stim mam delat dikes :-|

Ricmond
05:32, 26.8.2009

Ahoj musiš napsat co ti to píše kdyš tě to vyhodí. 8-O

ja
20:22, 5.10.2009

nevite ktera pica sefuje trubka jatka?

lol
20:48, 8.10.2009

nejspis ty

pomoc
17:31, 15.10.2009

jsem novacek kam mam dat tu IP adresu??plss

kukuXclan
12:28, 23.10.2009

kukuXclan 62.40.78.4:28961

Zdi
18:41, 10.11.2009

Zdar, snazim se uz peknou dobu rozbehat CoD4… jeste donedavna sem hral naprosto v klidu, potom me to z niceho nic zacalo vyhazovat stejne jako plno dalsich co tady pisou se spojitosti s PB … :o/ uz me to doslova sere a nemam moc cas se hrabat v kompu a zjistovat co s tim je, abych mohl parit… nemam moc volnyho casu, proto bych strasne rad prisel ke kompu, prihlasil se a kropil :o)) … jenze to proste nejdee … najde se nekdo kdo me muze helpnout, dyztak spis na icq 168 146 509, diky moc predem..!! PS: jeste chvilku a vazne me to donuti si koupit origos :o)) :-(

Mike
12:37, 5.12.2009

pls hledam nejakej multiplayer klic posilejte dyztak na icq 352128912 nebo skype – skateparkman a nebo email – michaljanousek94@seznam.cz diiik :-)

Ricmond
14:51, 8.12.2009

Ahoj změnily se nám IP adresy některých serverů. 84.242.104.154:28961 Ghostsoldier K3 Mod 84.242.104.154:28962 Ghostsoldier BTD Zombii alpha X Mod 84.242.104.154:28963 Ghostsoldier promodlive S&D 84.242.104.155:28960 Ghostsoldier Aliens Mod 84.242.104.155:28961 Ghostsoldier X4 eXtreme Mod 84.242.104.155:28962 Ghostsoldier HC TDM 84.242.104.155:28963 Ghostsoldier Modern Paintball Mod víc info na http://ghostsoldier.webnode.cz/ nebo http://ghostsa.sweb.cz/ :-)

Elefrost
17:48, 11.12.2009

neviete mi pls poradit, mozno to tu us niekdo pisal – mam patch 1.7 ked sa mi nacita mapa tak ma vyhodi do hlavneho menu a napise Server Shotdown a to u vsedkych serveroch .zacalo mi to pisat ked som si auktualizoval PB a bez neho mi to ties neslo – ak viete co s tym pls napiste na Elefrost@gmail.com diki moc

Tapr(.)(.)m
19:08, 12.12.2009

A co tohle je tam cca 300 free serverů všeho druhu,tak se myslím dostane na každýho.

http://www.epcgaming.com/epcgamin­g_v2/servers2.php?gameid=16

8-)
Lamator
09:44, 17.12.2009

xD¨sen meho senu byl myt cod 4 xD
:-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)

cc
17:12, 17.12.2009

cc hele chtel sem se zeptat mam nainstalovany cod4 … pak si neinstaluji patch 1.6 a pise mi to ze tenhle patch mam tak si nainstaluji patch 1.7 Chci se priúpjit na jakej server …Nacita mi to a pak mi to napise Disconnect server.......................... newite co stim? Prosim :(

Bradis*
10:04, 28.12.2009

hae kluci pls. newíte co mám dělat s punkbasterem mě dycky vykopne na začátku a kdyz se pripojuju ke hre na nakej server tk dycky awaiting conection bezí az do konce a nenabehne mi server nemuzu se pripojit:( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-x :-x :-x :-x

Comme
00:02, 30.12.2009

Stahne te si program na www.xfire.com az to budete mit nainstalovane vyberete hrua servry a date filt free a jeto :-)

venca
15:45, 24.1.2010

ahoj pred nekolika dny sem zacal hrat po netu ale vetsina serveru mi nejde asi to je key codem nemate nahodou nejaky funkcni/prazny nevim co s tim

Metaxa
13:01, 14.2.2010

Ahoj lidi. Napsam sem do konzole IP adresu a nic nevíte jestli před to mam něco napsat nebo jestli někde nedělam chbu díka za odpověď Moje ICQ :391676383

Marek
16:06, 8.3.2010

pls nemate nkdo radu porc mi nejdede painbool mod?? plsss :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) :-D :-D 8-O 8-O 8-) 8-) :-? :-? :-x :-x :-P :-P :-| :-|

Server S&D
14:31, 10.3.2010

Server S&D NO_PB, 85.207.110.206:28960 ;-)

patass
14:45, 23.3.2010

hej nevite co je lost key packets a dá mi to ban na 2min a pořád dokola 8-O

Zavinacik
14:03, 27.3.2010

Mam problem…nainstaloval osm is to vsetko normal single ide ale pri multi mi vyksoci tabulka a da mi to tam ano,nie,storne ked dam jednu s moznosti…napise mi to ze prestal pracovat co stym?? :-|

jirkanCZ
14:05, 28.3.2010

Ahoj prosím poradtemě kde mužu stáhnout save game na multiplayer aby jse to nemusel hrát od začátku díky mooooooc za pomoc. :-|

xXx
18:25, 2.4.2010

Za kicknutí od PB „Lost key packets“ znamená že máš problémy z netem napřiklad.

HEEEEEEEEELP
17:44, 5.4.2010

PLS helpnete kdyz chcu hrat multi dam nejkay server edno jakykoliv tak se mi hned po tom obevi tabulka a tam prej ze nemam nejaky key code pls poradte nebo reknete ten key nebo jinak proste nevim jinak dik
:-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x

daewoo
20:09, 5.4.2010

Jakto že mi zmizel zaměřovací kříž, nevim jak ho dát zpět???

Stehla
22:04, 7.4.2010

Cau. Mam problem… Nemam origo COD4. Kdyz se pripojim do hry, tak chvilku hraju, ale po 2 min me to vykopne a napise me to: Stehlaa PunkBuster kicked player Stehlaa (for 0 minutes) …RESRICTION: Disallowed Program/driver (125120)

Prosim poradte. Nebo napiste na email Stehlik.Mates@seznam.cz Jsem vdecny za kazdou pomoc.

{T-S-T}-Ironex
17:15, 10.4.2010

Hosi hosi jak chcete jit na nejaky server tak nejlepsi je na to mit 1.7 patch pak vam pojedou vsechny servery ja trebas hraju na vsech a taky nemam origo key a dostanu se vsude :) i na codjumper :) proste musite badat na dizkuze a porad neco hledat a pak stim problem nebudu mit :) a na zachovani lvlu apod. je nejlepsi cod4 backup ke stahnuti zde http://cod4.cz/download/typ/programy?stranka=1 tak vsem parmenum zdar ;-) ;-)

{T-S-T}-Ironex
17:19, 10.4.2010

http://cod4.cz/download/typ/patche jooo a tady mate vsechny patche ke stazeni ;) *a pak stim problem nebudete mit :) nejlepsi je preinstalovat cod4 naistalovat vsechny patche az do 1.7 a naistalovat PB a nastavit dobry cd klic :) a pak se dostanete vsude :)

CHS
15:04, 12.4.2010

::COD4 DEDICATED PRIVATNI SERVER:: http://cod4.bluefile.cz/ http://www.gametracker.com/server_in­fo/89.102.220.213:28961/


CUSTOM MOD, CUSTOM MAPS, 70%DM, 30% SD a TDM, cesky server online od 10.4.2010, nefunguje nam uplne redirect, takze pro pripojeni si prosim stahnete mod a mapy nejdrive, zbytek bez problemu.

Mike92
11:19, 18.4.2010

Pokud vás punkbuster kope ze hry, zkuste servery z teto stranky http://www.private-servers.info/CallOfDuty4.html a neměl by byt problem ;-)

GameTeam.cz
21:23, 17.5.2010

www.gameteam.cz

Máte tam servery na cod4 , cod 1, cod 2, css , cs 1.6 a tak daaale !

roman
06:47, 19.5.2010

MNE TO IDE A NEZAVIDIM TYM CO NIE :-)
:-)

.:$Winner$:.
21:49, 29.5.2010

Cuss all, nainstaloval jsem si patch 1.5 u CoD 4, abych mohl nainstalovat 1.6 ale při instalaci mi to píše " Error reading setup initialization file " nevíte někdo PLS.. co s tím?? :-( e-mail: Michal.cupik@seznam.cz Předem dík…

SixTeeN
19:55, 3.6.2010

www.gameteam.cz herni portal najdete tam servery, recenze, navody a podobne :)

CHS
00:32, 12.6.2010

cest vsem, cod4.bluefile.cz,

  • cesky mod server,
  • skillgame, kempy minimum,
  • vsichni vitani
  • pozdravi vas skoro kazdy
  • Pres 50 map v rotaci
  • chat je otevren pro vsechny, pridat se do diskuze ostatnich je naprosto v poradku.
  • Server bezi asi mesic, tak sledujte stav nebo se pripojte s kamaradem. Budou li na serveru hrat 2, dalsi uz prijdou sami

PS: v sekci download najdete program, ktery vas jednim klikem pripoji rovnou na server…

adrian2
13:45, 18.6.2010

pls pomozte mi!!! idem sa pripojit na server.a napisena ze awaitting code alebo nieco take.a potom hned mi da pod tim ze taki zltym:awaiting code authorizacion.ide to 10 sekund a potom to vipne.a toto nie na kazdom serveri.iba na niektorich.poradte preco to robi? :-)

Cdix
14:16, 23.6.2010

Mohl bych se na neco zeptat?Jake servery mi pojedou na patch 1.6?? :-|

PhB
14:13, 30.6.2010

prosim vás chtěl bych se zeptat jak si to mám patchnou ? když mě to pokaždé napíše že nemůže najít nějakou složku pls návod mám 1.0.525v a nevi mjak to patchnout až do 1.7 =) jeslti mám patchnout i 1.1 –1.2–1.3 atd pls

Gakon4
20:18, 14.7.2010

Poslete mi pls enjake profesionalni servery nemuzu je najit nejak

s
15:02, 16.7.2010

dementni inteligence v CoD4 v singlu… no kdeby sis to dal na nejtezsi uroven tak teprv pis

John_RamboCZ
23:14, 14.8.2010

78.24.9.139:29130

tomas
22:09, 27.8.2010

pomoc jak se mam připojit a kde ? 8-O 8-O 8-O

Ostravsky
15:25, 2.10.2010

ja nevim kde mam napsat tu id adresu kdo vy at odpovi pls

Ostravsky
15:36, 4.10.2010

mne to pise cosi s cd key co mam udelat aby mne to slo odpoveste pls

Ostravsky
15:59, 4.10.2010

jaky mate pls cd key kdyz vam to ide multiplayers pls potrebuju nutne pomoc odepiste moc prosim :-(

rycard
13:13, 26.10.2010

kurva nevim crack domi poradi pls :-P :-x :-? :-(

rycard
13:15, 26.10.2010

parada udelal sem cele call of duty 4 ale jasem tonecta zrusil do mi poradi neaki crack tak napis jmeno skipe ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) 8-O 8-O 8-O 8-O 8-O :-? :-? :-? :-? :-P :-P :-| :-| :-? :-? :-? 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) ;-) :-( :-( :-| :-| :-| :-| :-x :-x :-x :-P :-P

Itcho
22:00, 9.11.2010

Novy CoD 4 cracked server : 217.163.28.219:28960 SRTH| SnD HC checknite to spustili sme ho prave dnes ! :) 8-)

jozo
14:45, 17.11.2010

Kakto ze mi nejde na ten server vlest…chvylku to nacita a pak mi to napise ze servr vyprsel…? help

War
08:06, 25.12.2010

neznate nekdo neajekj paintball?

sponge
19:56, 25.12.2010

zdar chlapi hej jak mam zadat tu IP adresu ??? plsiky sem v koncich ,, na skype : Dag1998 díky za odpověd :-)

willy
21:47, 8.1.2011

217.196.211.8:28960 Pinkrobot CoD 4 server WAR HC 24/7 Best Shop For Gamers WWW.PINKROBOT.CZ Bez lagů, bez kontroly CD keye, dobrá rotac – originální mapy.

lukáš
14:12, 9.1.2011

Potřebuji pomoct mám call of duty 4 a hraju to. Ale nwm jak mám rozjet multiplayer, :-( pls poraďte. Nejlíp po krocích díkes ;-) :-(

lukáš
21:32, 10.1.2011

Dobré kámoš mi poradil už nemusíte ;-)

John
18:42, 19.1.2011

jj vcelku dobrá hra ale moc krátka… :-D

Lukasus
15:18, 23.1.2011

cau je tu nekdo?

MVV
17:08, 24.1.2011

Chtěl bych Vám oznámit, že jsme rozjeli dva nové servery pro hráče CoD4. Jeden server se specializuje výhradně na HC TDM a najdete ho na adrese 217.196.211.8:28971 . Druhý server je založen na SaD a HQ oboje v modu HC na adrese 217.196.211.8:28960. Přijďte si k nám zahrát! Nemusíte mít originální CD a setkáte se u nás se skvělými rotacemi s originálními mapami. Těším se na Vaši účast. Více najdete na www.pinkrobot.cz/hry

willy
17:34, 24.1.2011

217.196.211.8:28971 Pinkrobot CoD 4 HardCore WAR Best Shop For Gamers WWW.PINKROBOT.CZ Bez lagů, bez kontroly CD keye.

Jiri xd
21:44, 29.1.2011

Ahoj,ja jsem dal restartovat serveri a od tý doby mi to neukaze ani jeden server Nevíte co s tím prosim pomozte mi :-) dekuju za odpoved 8-)

CESH
20:35, 30.1.2011

Pro všechny: Nepoužívejte ne netu napsáné cd-keye, používejte keygen. Keygen generuje platný cd-key a máte jistotu, že máte UNIKÁTNÍ kód..

Bottled
23:15, 31.1.2011

213.220.201.134:28960 promod bez kontroly cd key

Bottled
23:26, 31.1.2011

213.220.201.134:28961 PAINTBALL bez kontroly cd key

Gumička
17:50, 3.2.2011

Ahoj nemohl by mi někdo poradit jak hrát Call of Duty 4 Modern Warfare po netu ? Já jsem si stáhnul z www.gamepark.cz klienta a nevím co dál napište mi prosim na email: ma.trix@seznam.cz děkuju moc čau. :-( :-( :-(

BrutyCZ
21:27, 23.2.2011

cs vsichni hele lidi nejde mi crack do CoD 4 Modern Warfare takze mi to nejde ani po netu tak napiste pls neukazuji se mi Servery
:-)

BrutyCZ
21:30, 23.2.2011

Pls jelikoz vetsina lidi co jsem pise napriklad ja :-D se pta jak hrat po multiplayeru tak zalozte jedno dalsi FORUM o tom jak to zapnout :-D

[S&K|ErrY]
17:37, 3.3.2011

Lidi…Bezte na stranku WWW.GAMETRACKER:COM ! A tam mate nejvetsi vyber vsech serveru sou tam i spousty ceskych !!! Nebo vybrat snip a najde vam to jen sniperky !!! Vim ze to funnguje sou tam servery na vsechny verze hry … ! Tak drzte huby a bezte parit ! :-|

Blondak
17:49, 27.3.2011

poviete mi kde najdem cd key pre multiplayer ?

Pestak
18:44, 3.4.2011

Cus napise tu nekdo plsky IP serveru kde mje mod Modern PAINTBALL ???? Hledam vsude a kdyz najdu je furt plnej 24 hodin dene porebuji pomoc diky

Digi
16:11, 2.5.2011

lidi hledam server na PAinbal DM /TDM a na zombie mod pls nake ktere fungujou dok moc. :-| :-| :-|

MP5
16:58, 16.5.2011

pls hoďte sem někdo key code na CoD4 Mp dikes ;-)

kuba
17:05, 25.5.2011

>>>lukáš

Prosím tě jak jsi ten multiplayer rozjel?? Mě to pořád píše nějakou chybu a že se systém pokusí najít řešení… mám patch 1.7 a cracknuty singleplayer… co dale???? prosim poradte :-( :-( :-(

kuba
17:05, 25.5.2011

>>>lukáš

Prosím tě jak jsi ten multiplayer rozjel?? Mě to pořád píše nějakou chybu a že se systém pokusí najít řešení… mám patch 1.7 a cracknuty singleplayer… co dale???? prosim poradte :-( :-( :-(

colek
10:21, 31.5.2011

cus lidi co mam delat kdyz mi MP pise lost cd packed??? Poradite??:)

Tom
13:13, 3.6.2011

cau hosi pomoc pisema to to cd key in use pls poradte kde si stahnu nejakej jinej pls :( zase si chci zahrat

GULI
14:49, 3.7.2011

cau potřeboval bych helpnout normalne sem nainstaloval cod 4 multipayer a kdyz tam zadam naky cislo serweru ta mi to napise adeded serwer a nevim jestli to neni kuli tomu ze mam sedmicky
:-?

eh?
12:40, 27.8.2011

a mas nainstalovany patche? :D

savak
21:58, 11.9.2011

prosim pomoztemi hledam zomdb server

soon
14:24, 18.9.2011

jo ja taky potrebuju zomdb server pls napiste nejakej dobrej
:-( prosim :-|

Dj Bl3nD
22:44, 23.9.2011

Luďia … Pomozte mi … Já mám origo CoD4ky … Lebo mi to píše „Key Code In Use“ … Neviem čo dělať … Keď mi někdo poradí … Budem mu vďačný … x( :-?

Blade
15:30, 11.10.2011

prosím všechny kdo znají nějaké funkční servery, jestli by mi je mohli poskytnout. Už nevím kde je mám hledat dík moc

Blade
15:33, 11.10.2011

kdyztak mi pisnete na email honzacejnar@seznam.cz

blande
17:16, 30.10.2011

89.190.72.89:28960 CoD 4

Pavel
13:39, 1.11.2011

Hej nevite o nějakim serveru kde mužu připojit počítače?
:-D :-D :-D :-D :-D :-D

Filip
19:43, 12.11.2011

Mam originální Cod 4 ale kdyz dam v multiplayeru refresh list tak nic nevyhleda .prosim pomoc

Filip
19:35, 13.11.2011

uz mi to de

SPYRYT
13:27, 3.12.2011

přes jaky program to mam zapnout když nemam origoš ?

Markéta
21:15, 9.12.2011

Ahoj mam asi tunu problémů s celou tou hrou. Chci hrát multiplayer přes gamepark už mám hru nainstalovanou, stáhla jsem klienta jenže když teda kliknu třebas na team deadthmatch a klient se mi ukáže, já si vyberu nějakou tu volnou…mapu nebo město :-D nebo co to tam je…dám spustit a nic. Nevíte prosím co s tím?

Markéta
21:30, 9.12.2011

Tak teď už se mi to začalo načítat jenže pak to napsalo ERROR serve is a different version (1.7) ?? 8-O

frfr
18:01, 21.12.2011

94.138.111.230:28988 CLAN sd server s custon mapama bez nutnosti origo cd keye.

NEJDE
19:21, 24.12.2011

cau kdy si chci pridat jakejkoliv server tak se mi tam ani neobevi ten nazev a nejde se pripojit uz nevim co s tim poradte pls :-( :-( :-(

CwDrap
10:27, 27.12.2011

Cau hele potreboval bych nakej ten kod do multiplayeru kdyztak na skype „cwdrap“ mooc diky predem :D
:-) :-)

Matoo
18:50, 2.1.2012

poradte pls…nemam original verzi,mam tam najebane patche od 1.2 az po 1.7 tisickrat vymenene cd keye a pise mi to code in use coz je v prekladu kod je pouzivany.muzete mi rict jak to mam rozjet nebo kde najit cd key ktery kur*a neni pouzivany? :-D nebo jak to rozjet?…a prosim ty aktivisty s tim posli sms na cislo…strcte si to do prdele…ojebavaci 8-) kdyztak dik za radu :-)

fsivak
05:14, 22.1.2012

STRUCNÝ NAVOD JAK HRAT BEZ ORIGO CD KEY.

1.nainstalovanou hru z 1.6 a 1.7 patchem. 2.spustit MP hru a ve svem menu zmacknou konzoly. 3.smazte dvojtecku co tam je a piste /connect 66.45.254.148:28960 4.herni servery (ip adresy).http://www.gametracker.com/se­arch/cod4/US/ 5.piste to presne proste jen /connect a sem ip adresu. 6.uzyjte si multiplayer :))kdyby neco dydy@centrum.cz ;-)

honza
19:34, 31.1.2012

hej lidi jaký je cd key do call of duty modern warfare 2???dik ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) :-P :-P :-P :-P

[GeOrGe][com]
20:37, 12.3.2012

date sem ete nejake tdm a nebo fre-fol all j dyk :-) :-) 8-) :-D 8-O 8-O

Martin
23:29, 16.3.2012

Čau potřebuju poradit když se náčítá server vyhodí to error : server connection is time out nebo to spadne celý děkuji předem ;-) ;-)

Dommmm
14:54, 15.4.2012

new cod4 server cracked pme connect 46.4.114.185:28970 rozesilejte dal nedavno se rozjel diky moc 46.4.114.185:28970

Sanchez6882
14:35, 9.5.2012

Prosim nemate nekdo nejaky server na patch 1.7. Dekuji.

PaVeLoS
10:37, 17.7.2012

ahoj poslete mi nekdo odkaz na COD4 (download) bez instalace kdyby to slo ja schanim uz tyden ale furt nic tak poslete kdybyste byli tak hodni

cinan
22:45, 30.9.2012

PaVeLoS------------ taky bych to chtel vedet :(

Roman
21:09, 15.5.2016

Potřebuju u singlu internet pls poraďte dik GAMEŘI ;-)

Kliknutím vložíš: Vlož smajla :-) Vlož smajla :-( Vlož smajla ;-) Vlož smajla :-D Vlož smajla 8-O Vlož smajla 8-) Vlož smajla :-? Vlož smajla :-x Vlož smajla :-P Vlož smajla :-|


Tagy a štítky

servery na cod 4 průstřelnosti cs v.52 servery cod4 key code call of duty 4 call of duty rady call of duty 4 založit server hned modern paintball kde cod paintball kde call of duty 4: modern warfare cd key mp cda server minuta mody call of duty 4 modern warfare servers návod jak hrát multiplayer call of duty 4 cod 4 server nejde se připojit na multiplayer call of duty modern warfare 2 cod4 server cod mw4 herní servery call of duty 4 1.6 servers servery cod 4 matrix.wu.cz call of duty 4 servery servery cod 4 cd cod 4 cz servery cod4 v1.7 servery call of duty 4 problém server call of duty 4 cod 4 forum crack na call of duty 4 call of duty 4 promod servery servery na call of duty 4 cod4 refresh servers cod4 servery call of duty 4 servery cod co brání ke spuštění hry cod 4 jak aktualizovat seznam serveru multiplayer nenacita servery patch 1.6 a 1.7 cod4 ke stazeni jak rozjet cod 4 multioplayer mw servery paintball servery na call of duty cod 4 nelze spustit mp cod 5 jak vytvořit server cod4 paintball crack call of duty 4 call fo duty 4 punk buster cd key call of duty 4 free servery cod4 paintball cod 4 modern warfare free servery nastavení rotací cod4 call of duty mw4 cd keys call of duty 4 servery ke stahnutí cod 4 servery call of duty 4 patch cod 4 online zaparit call of duty 4 modern warfare servery sad jak založit server call of duty 4 cod 4 servery pro mod cod 4 problém no packed flow cod2 call od duty 4 servery


TOPlist